ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Η (Κ.Ε.Ε.Δ.) ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ 120 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Η παρακάτω επιστολή έχει αποσταλεί σε όλους τους βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου από την (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων σχετικά με την ψήφιση του νέου πακέτου μέτρων ως υπενθύμιση γνώση και συμμόρφωση. Σας γράφουμε ως πολίτες ψηφοφόροι και Έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων, ασκώντας τα συνταγματικά μας δικαιώματα που απορρέουν από τα άρθρα 5 και 10 του Συντάγματος. Γνωρίζουμε και σεβόμαστε το απεριόριστο δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση που σας παρέχει το σύνταγμα.


Σας πληροφορούμε ότι είμαστε εξοργισμένοι και αγανακτισμένοι με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και για την οποία, κατά τη γνώμη μας, φέρετε βαρύτατες ευθύνες, με τις αποφάσεις σας.

Άλλα δηλώνατε και υποσχόσασταν ότι θα πράξετε κατά τις πρόσφατες εκλογές και άλλα πράττετε. Για να σας υπενθυμίσουμε τις βασικές αρχές της συμφωνίας με την οποία δώσατε ψήφο εμπιστοσύνης στην παρούσα κυβέρνηση σας καλούμε να δείτε και πάλι εδώ.

Ήδη έχετε ψηφίσει αντισυνταγματικές εκποιήσεις ΔΗΜΟΣΙΑΣ περιουσίας μέσω του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου. Για τεκμηρίωση της άποψής μας δείτε το
κείμενο εδώ

Σύντομα θα κληθείτε να στηρίξετε με την ψήφο σας στη βουλή άλλη μια διεθνή σύμβαση η οποία συνεχίζει την ίδια καταστροφική πολιτική, εξαθλιώνει ακόμα περισσότερο τα μικρά εισοδήματα, ξεπουλάει κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας και δεσμεύει το μέλλον της για πολλές δεκαετίες.

Επιπλέον, ακόμα και οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές της πολιτικής αυτής παραδέχονται πως δεν παρέχει καμία εγγύηση αποφυγής της χρεοκοπίας, ούτε αποφυγής λήψης και νέων δυσβάστακτων μέτρων, μετά την αποτυχία της προηγούμενης αναθεώρησης του χρέους (PSI), η οποία ουσιαστικά έφερε περισσότερο χρέος, ώστε να απαιτούν οι δανειστές νέα αναθεώρηση με ακόμα πιο δυσβάσταχτα μέτρα. Διαβάστε
αναλυτικά εδώ.

Ήδη τα προτεινόμενα μέτρα για τις συντάξεις έχουν κριθεί αντισυνταγματικά από το Ελεγκτικό Συνέδριο, οι εργασιακές ρυθμίσεις κινούνται σε αντίθεση με το ευρωπαϊκό κεκτημένο, όπως δηλώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ψηφίζοντας αυτά τα μέτρα ουσιαστικά παραβαίνετε το Σύνταγμα τη φύλαξη του οποίου έχετε ορκιστεί να υπερασπίζεστε.

Δια τούτους τους λόγους:

Σας καλούμε λοιπόν έστω και την τελευταία στιγμή να αναλογιστείτε τις βαρύτατες ευθύνες σας και να πράξετε αναλόγως, έξω από κομματικές πειθαρχίες και ανεπηρέαστοι από εκβιασμούς που έως τώρα έχουν αποδειχτεί αδιέξοδοι, όπως ακριβώς επιτάσσει το Σύνταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου