ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέο πολύ σοβαρό επεισόδιο στα Ίμια – Έστησαν σκηνικό με «χαλασμένο» ελληνικό πλοίο oι Τούρκοι!

Εκβιάζουν με κάθε τρόπο οι Τούρκοι την πρόκληση θερμού επεισοδίου που θα οδηγήσει σε εμπλοκή. Πριν λίγο έστησαν σκηνικό με υποτιθέμενο ελληνικό πλοίο που έπαθε βλάβη! Ισχυρίζονται ότι επι 75 λεπτά σκάφος του ελληνικού Λιμενικού αρνούνταν να εγκαταλείψει τα «τουρκικά» χωρικά ύδατα!

Το CnnTurk μιλά για ένταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες.
Όπως αναφέρει: «Το ελληνικό σκάφος «ΑZ 913″, κατευθύνθηκε στις 9 το πρωί από την Καλόλιμνο στα Ίμια και μετά παραβίασε τα τουρκικά χωρικά ύδατα»
To CnnTurk αναφέρει μάλιστα ότι τα τουρκικά και τα ελληνικά σκάφη του Λιμενικού έφτασαν το ένα το άλλο σε απόσταση αναπνοής.
Ισχυρίζονται μάλιστα ότι στις 09.35 το ελληνικό σκάφος του λιμενικού έπαθε βλάβη βρισκόμενο μέσα στα τουρκικά χωρικά ύδατα!
Και συμπληρώνει το CnnTurk ότι οι Έλληνες λιμενικοί επιχείρησαν να μιλήσουν στους Τούρκους και οι Τούρκοι ανταποκρίθηκαν.
Σύμφωνα πάντα με το CnnTurk το ελληνικό σκάφος έμεινε 30 λεπτά στα τουρκικά χωρικά ύδατα μέχρι να επισκευαστεί και στην συνέχεια στις 10.15 ρυμουλκήθηκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα.
Η ένταση, γράφει το τουρκικό Cnn κράτησε συνολικά 75 λεπτά μέχρι να αποχωρήσει το ελληνικό σκάφος αφού χρειάστηκε να φέρει υλικά για την επισκευή μηχανικός από την Κω με zodiac.
Ωστόσο, το φουσκωτό δεν φαίνεται σε καμία από τις φωτογραφίες…
Πάμε ολοταχώς για εμπλοκή….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου