ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

«Περήφανος» που εκπροσώπησε την Ελλάδα δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος

«Περήφανος» που εκπροσώπησε την Ελλάδα δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος, μετά τη λήξη του αγώνα της Εθνικής με την Κόστα Ρίκα.
Ο προπονητής του εθνικού συγκροτήματος εξήγησε πως ο ίδιος πίστευε πολύ στην πρόκριση αλλά «δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην παράταση».
Ερωτώμενος για το λόγο της αποβολής του στο τέλος της παράτασης και πριν ξεκινήσει η διαδικασία των πέναλτι, ο κ. Σάντος δήλωσε πως δεν γνωρίζει γιατί συνέβη αυτό και πως ο ίδιος μπήκε στο γήπεδο για να στηρίξει τους παίκτες, κάτι που έκαναν και από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας. «Ο πάγκος της Κόστα Ρίκα έκανε ακριβώς το ίδιο στην άλλη. Και στο τέλος του παιχνιδιού και της παράτασης αυτό του είπα. Μου απάντησε “εγώ αποφασίζω εδώ πέρα”», εξήγησε.
«Από αυτά τα τέσσερα χρόνια θα τα θυμάμαι όλα. Πετύχαμε πολλά πράγματα. Σήμερα όμως δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Είναι μια μέρα θλίψης. Και αυτό γιατί πίστευα πάρα πολύ στην πρόκριση. Αυτό που μας έλειπε στην παράταση ήταν ότι δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Είχαμε τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά είχαμε ανορθόδοξο τρόπο», υπογράμμισε ο πορτογάλος τεχνικός.
Τέλος, όταν ο ρεπόρτερ της ΝΕΡΙΤ του ζήτησε να κοιτάξει την κάμερα και να πει μια τελευταία φράση στα Ελληνικά, μιας και αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Εθνικής, ο Πορτογάλος είπε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου